U ALM Pellets DOO ozbiljno shvatamo privatnost naših korisnika. Ova politika privatnosti opisuje naše prakse za prikupljanje, korišćenje, održavanje, zaštitu i otkrivanje vaših ličnih podataka kada koristite naše softverske proizvode, usluge ili veb sajtove.

Informacije koje prikupljamo

Prikupljamo informacije od Vas kada koristite naš softver, veb lokaciju ili usluge. Ovo može uključivati lične podatke kao što su Vaše ime, adresa e-pošte, broj telefona i druge kontakt informacije. Takođe možemo da prikupljamo informacije o Vašem uređaju i njegovim podešavanjima, uključujući, ali ne ograničavajući se na tip Vašeg uređaja, operativni sistem, pretraživač i IP adresu.

Kako koristimo Vaše informacije

Koristimo informacije koje prikupljamo da bismo pružili i poboljšali naše usluge, da bismo komunicirali sa vama i da bismo se pridržavali zakonskih obaveza. Takođe možemo koristiti Vaše podatke u statističke ili istraživačke svrhe, ali u takvim slučajevima, informacije će biti anonimne radi zaštite Vaše privatnosti.

Kako štitimo Vaše podatke

Koristimo komercijalno razumne mere da zaštitimo Vaše informacije od neovlašćenog pristupa, korišćenja ili otkrivanja. Koristimo fizičke, tehničke i administrativne mere zaštite da bismo zaštitili Vaše informacije i ograničili pristup onima kojima su potrebne za obavljanje svojih radnih funkcija.

Deljenje Vaših informacija

Ne prodajemo, ne iznajmljujemo niti delimo Vaše lične podatke sa trećim licima u marketinške svrhe. Vaše podatke možemo deliti sa našim pouzdanim partnerima koji nam pomažu u pružanju naših usluga, ali samo u meri koja je neophodna za obavljanje njihovih funkcija. Takođe možemo otkriti Vaše podatke da bismo ispunili zakonske obaveze, zaštitili svoja prava ili u slučaju spajanja, akvizicije ili prodaje imovine.

Kolačići i tehnologije za praćenje

Koristimo kolačiće i druge tehnologije za praćenje da bismo poboljšali Vaše iskustvo i naše usluge. Kolačići su male datoteke koje se postavljaju na Vaš uređaj kada posetite našu veb stranicu ili koristite naš softver. Koristimo i kolačiće sesije, koji ističu kada zatvorite pregledač, i trajne kolačiće, koji ostaju na Vašem uređaju dok ne isteknu ili ne budu izbrisani.

Vaša prava

Imate pravo da pristupite, ispravite ili izbrišete svoje lične podatke. Takođe možete da odustanete od marketinških komunikacija tako što ćete kliknuti na vezu za odjavu u bilo kojoj e-poruci koju vam pošaljemo. Ako imate bilo kakvih pitanja o svojim pravima ili načinu na koji postupamo sa Vašim ličnim podacima, kontaktirajte nas koristeći dole navedene kontakt informacije.

Promene ove politike

S vremena na vreme možemo da ažuriramo ovu politiku privatnosti, pa vam preporučujemo da je povremeno pregledate. Ako izvršimo materijalne promene, obavestićemo vas putem e-pošte ili objavljivanjem obaveštenja na našoj veb stranici pre nego što promene stupe na snagu.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa našom politikom privatnosti, kontaktirajte nas na kontakt formi ovog veb sajta.

Datum stupanja na snagu: 12. novembar 2023.