service-details-image

Dobrodošli u ALM Pellets - Vaš pouzdan partner za vrhunski pelet i brzu dostavu širom Srbije!

ALM Pellets, renomirana firma sa sedištem u Srbiji, ističe se kao vodeći proizvođač visokokvalitetnih peleta. Firma ne samo da zadovoljava potrebe domaćeg tržišta, već se takođe ističe svojim uspešnim izvoznim aktivnostima u zemlje poput Hrvatske, Mađarske i Rumunije.

Jedan od ključnih elemenata uspešnog izvoza ALM Pellets peleta je efikasna i pouzdana logistika. Firma poseduje vlastite kamione i druga transportna sredstva koja omogućavaju brzu i sigurnu distribuciju peleta do odredišta u navedenim zemljama. Ovaj integrisani pristup transportu pruža ALM Pellets potpunu kontrolu nad celokupnim procesom, obezbeđujući da proizvod stigne do kupaca u savršenom stanju i u dogovorenom vremenskom okviru.

Peleti proizvedeni od strane ALM Pellets su vrhunskog kvaliteta, što znači da ispunjavaju najviše standarde u industriji. Ova vrhunska kvaliteta osigurava efikasno sagorevanje i dugotrajan izvor toplote, što čini pelete izuzetno privlačnim izborom za potrošače u regionu, ali i šire.

ALM Pellets je otvoren za proširenje svojih izvoznih aktivnosti i saradnju sa drugim zemljama. Firma se ponosi transparentnošću i posvećenošću pružanju vrhunskih proizvoda i usluga. Potencijalni poslovni partneri imaju priliku sarađivati sa pouzdanim i profesionalnim timom koji stoji iza ALM Pellets brenda.

Ukupno posmatrano, ALM Pellets ne samo da uspešno proizvodi visokokvalitetne pelete za domaće tržište, već i širi svoj uticaj putem izvoza u Hrvatsku, Mađarsku i Rumuniju. Naša posvećenost kvalitetu, efikasna logistika i spremnost za saradnju čine ih ključnim akterom na tržištu peleta u regionu.


Izvoz Visokokvalitetnih Kvaliteta u Region:

 • Proizvodnja vrhunskih peleta:

  ALM Pellets počinje proces izvoza proizvodnjom peleta visokog standarda. Svaki pelet prolazi kroz pažljiv proces proizvodnje kako bi se osigurala doslednost kvaliteta.

 • Ambalaža i označavanje:

  Nakon proizvodnje, peleti se pažljivo pakuju u odgovarajuću ambalažu koja štiti proizvod tokom transporta. Svaki paket je precizno označen kako bi se olakšao praćenje i identifikacija.

 • Papirologija i carinske procedure:

  Pre nego što krene na put, svaki izvozni pošiljka prolazi kroz detaljan proces papirologije i carinskih procedura. ALM Pellets ima iskusan tim koji se bavi ovim aspektom kako bi se osigurala legalnost i brza prohodnost na granicama.

 • Transportna logistika:

  Firma poseduje vlastite kamione i druge transportne resurse koji omogućavaju efikasan transport iz Srbije do destinacija u Hrvatskoj, Mađarskoj i Rumuniji. Ovaj integrisani pristup omogućava potpunu kontrolu nad logističkim lancem.

 • Pristizanje na destinaciju:

  Nakon pažljivog putovanja, peleti stižu na odredište u skladu s dogovorenim vremenom. Brza i tačna isporuka ključni su elementi ALM Pellets uspešnog izvoza.

 • Kontinuirana podrška i komunikacija:

  ALM Pellets pruža neprekidnu podršku tokom celog procesa izvoza. Otvorena komunikacija s partnerima i kupcima ključna je za uspešno zadovoljenje njihovih potreba i očekivanja.

Zašto sarađivati sa nama?

Saradnja s ALM Pellets predstavlja izuzetnu priliku zbog nekoliko ključnih razloga. Prvo, naši peleti su najviših kvaliteta, obezbeđujući efikasno sagorevanje i dugotrajnu toplotu. Takođe, posedujemo sopstvena transportna sredstva koja omogućavaju brzu i sigurnu dostavu u Srbiji, Hrvatskoj, Mađarskoj i Rumuniji. Otvoreni smo za međusobnu saradnju, pružajući poslovnim partnerima priliku da sarađuju s pouzdanim i stručnim timom ALM Pellets-a.

ALM Pellets

Smilje Bujaković, 105B, Ušće 565309

ALM Pellets širi svoj uticaj putem izvoza u Hrvatsku, Mađarsku i Rumuniju.

Izvoz u region

Izvoz vršimo našim sopstvenim transportnim sredstvima.

 • Vrhunski kvalitet
 • Kvalitetna ambalaža i pakovanje
 • Brzo slanje, jos brža dostava
Zatraži ponudu