service-details-image

Dobrodošli u ALM Pellets - Vaš pouzdan partner za vrhunski pelet i brzu dostavu širom Srbije!

ALM Pellets, s ponosom ističe svoju reputaciju kao vodeća firma u proizvodnji vrhunskih peleta visokog kvaliteta, koja s predanošću zadovoljava najstrože standarde industrije. Naša neumoljiva posvećenost postizanju vrhunskog standarda u kvalitetu i održivosti postala je ne samo ključna odlika našeg poslovanja, već i sinonim za izuzetnost u industriji proizvodnje peleta.


Sada želimo podići vaše iskustvo grijanja na potpuno novu razinu, pružajući Vam priliku da uživate u najboljem peletu koji tržište može ponuditi. Naša predanost vašem zadovoljstvu i potrebama za grijanjem prožima svaki korak našeg proizvodnog procesa, čime osiguravamo da svaki pelet isporučen u vaš dom predstavlja vrhunac našeg stručnog znanja i predanosti izvrsnosti. Očekujte samo najbolje od ALM Pellets, gdje kvaliteta susreće udobnost.


Šta nas izdvaja:

 • Kvalitet Garantovan:

  Naš pelet proizvodi se pažljivo odabranim sirovinama, osiguravajući efikasno sagorevanje, visok kalorijski sadržaj i minimalnu emisiju pepela. Očekujte optimalnu toplotu i dugotrajno uživanje u toplini.

 • Dostava na Vašem Pragu:

  ALM Pellets se ponosi brzom i pouzdanom dostavom direktno na vaš prag. Bez obzira da li se nalazite na jugu, severu, istoku ili zapadu Srbije, naši sopstveni kamioni obezbediće da vaš pelet stigne tačno tamo gde vam je potreban.

 • Proizvodnja u Ušću, između Raške i Kraljeva:

  Naša fabrika smeštena u slikovitom mestu Ušće, između Raške i Kraljeva, predstavlja srce našeg poslovanja. Tu gde se tradicija susreće sa savremenim tehnologijama, stvaramo pelet koji premašuje sva očekivanja.

 • Održivost naša Odgovornost:

  Posvećeni smo očuvanju životne sredine. Naša proizvodnja se odvija uz poštovanje najviših ekoloških standarda, garantujući vam pelet koji je ne samo efikasan već i odgovoran prema planeti.

Kako poručiti:

Poručivanje peleta od ALM Pellets nije moglo biti lakše! Jednostavno nas kontaktirajte pozivom na naš broj telefona koji je dostupan na našoj veb stranici, ili jednostavno nam pošaljite mejl putem kontakt forme. Naš prijateljski tim je tu da vam pruži sve potrebne informacije, olakšava proces naručivanja, i osigurava da vaša toplotna iskustva budu brza, jednostavna i nezaboravna. Uz ALM Pellets, toplota je samo poziv ili mejl daleko!

Hvala vam što birate ALM Pellets - gde toplota susreće kvalitet!

ALM Pellets

Smilje Bujaković, 105B, Ušće 565309

ALM Pellets je tu da vas opskrbi peletom vrhunskog kvaliteta, prateći najviše standarde i pružajući vam najbolje iskustvo.

Dostava na teritoriji Srbije

Osetite toplotu razlike i postanite deo naše porodice zadovoljnih korisnika.

 • Online poručivanje
 • Naša transportna vozila
 • Brza dostava
Zatraži ponudu